Om mig

1063972_10151765283241095_64721771_oLärare, skolutvecklare, IKT-pedagog, föreläsare, processledare, inspiratör. Syftet med allt jag gör inom ramen för mitt jobb är att få skolan att gå i takt med samhället. Sedan våren 2012 är jag verksamhetsutvecklare på Atea och arbetar med IKT-relaterade skolutvecklingsfrågor över hela landet. (www.atea.se/skola)
Har förmånen att få jobba med frågor jag brinner för tillsammans med kloka människor som vet att man jobbar bättre om man tillåter sig att skratta på arbetstid.
Obotlig optimist.

”Eyes on the horizon, feet on the ground”

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s