Om bloggen

Den här bloggen handlar nästan uteslutande om mitt jobb. Skolutveckling. Om skola och förskola i Sverige. Om hur IT och internet påverkar elevernas lärande. Om det moderna lärandet i en digital och social kontext. Jag skriver om det som jag tycker är bra, men även mina tankar och tyckanden om hur det kan bli bättre. Tips och trix kring hur man kan använda datorn eller plattan i undervisningen.
Min ena hjärnhalva är tämligen ofta sysselsatt med grubblerier kring hur vi kan utveckla skolan och då och då behöver jag låta fingarna springa av sig på tangentbordet. Den lilla löpturen kommer vid dessa tillfällen att ske här på bloggen.

Någon gång då och då kan det eventuellt…kanske…möjligen…trilla in en post om sådant jag gör utanför jobbet. I livet liksom. Om det som pågår i den andra hjärnhalvan. Om jag inte kan hålla mig. Behöver skriva av mig eller visa en fin bild.
Det kan bli ord och bild om barbershopsång eller friluftsliv. Eller något helt annat. Vad vet jag.

De åsikter och tankar som uttrycks här är enbart mina egna.

På återhörande!
/Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s