2015 i blogg-backspegeln

WordPress har visst satt ihop en liten småfånig sammanfattning av året. Nån sprudlande aktivitet har det ju inte varit, jag har bara skrivit när andan fallit på. En sista spaning ligger dock och gror, så det kan hända att det kommer ytterligare några ord innan 2015 blir 2016.

Here we go:

Ett tunnelbanetåg i New York rymmer 1 200 personer. Den här bloggen besöktes cirka 4 100 gånger under 2015. Om den hade varit en tunnelbana i NYC, skulle det behövas cirka 3 resor för att lika många personer skulle komma med.

Klicka här för att se hela sammanfattingen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s