Wonder woman

That’s me!
Jag lämnar saker efter mej vart jag går. En sjal i Nordmaling, en Fitbit i Uppsala och ett par handskar i Örebro. För att nämna något. Laddare och adaptrar av många sorter har jag spritt över hela landet. Sharing is caring, liksom. Idag fick min diagnos ett namn som jag gillar skarpt – wonder woman!
IMG_1174
Det var Lena som hittade den hos Minion Fans på Facebook. 😄

En reaktion på ”Wonder woman

  1. Pingback: Ut på tur, aldrig sur – utan lur? | Sandra Wissting

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s