Summering av #blogg100

Redan klart?
Det var så det kändes idag när jag insåg att det var idag som det sista inlägget skulle postas. När jag hoppade på det här tåget i vintras kändes 100 dagar ouppnåeligt, men nu är det plötsligt målgång. Och vid mållinjen ska det summeras. Så hur gick det då?

Jag skrev ett inlägg om dagen i 100 dagar, det gjorde jag faktiskt. Däremot måste jag erkänna att ett av dem inte postades på rätt sida midnatt. Den 12 april kom inlägget ca kl. 02, men jag justerade tiden så att datumet ser rätt ut. Även om någon annan kanske tycker att det är ok att göra så, så fuskade jag i mina ögon.

Egentligen spelar det ingen roll om det var ok eller fel enligt andras regelböcker, eftersom jag bara gjorde detta experiment för min egen skull. För att testa om jag hade något att säga varje dag i hundra dagar.
Det hade jag inte. Det blev alldeles för många nödinlägg som kom till bara för att jag var tvungen att skriva något.

Jag har mestadels bloggat i wordpressappen från mobilen och paddan. Tycker det är bökigt att hantera bilder i appen, men annars fungerar den fint.

Som det känns just nu så kommer jag inte att vara med i #blogg100 nästa år, fast man ska aldrig säga aldrig. 🙂 Det har varit kul och det har fått fart på mitt bloggande igen, men att skriva varje dag är inte nödvändigt för mig. Jag kommer att återgå till att skriva när jag har något jag vill säga och som jag vill att andra ska läsa. Då lägger jag ut det i sociala medier för att folk ska hitta det. Under #blogg100 har jag nästan aldrig gjort det, för att inläggen inte känts värda att sprida.

En positiv sak som #blogg100 fört med sig är att jag nog kommer att skriva mera om sådant jag gör utanför jobbet, för den egna dokumentationens skull. Om sånt som sätter guldkant på tillvaron. Som #glittrar. Det är roligt.

Det här var det hundrade inlägget i #blogg100.
Tack Lena. Utan din draghjälp hade jag inte tagit mig ända hit.

En reaktion på ”Summering av #blogg100

  1. Grattis till målgången även om jag ibland har haft svårt att följa med I numreringen. Har känts som om några nummer försvann på vägen. Det har varit kul att läsa och jag som gammal skoldatapedagog kan inte annat än buga för det arbete som du och dina kollegor gör. Roligt att min hemkommun där jag drog det tyngsta lasset på 90-talet I ITIS regi har visat sig ha en positive utveckling.. Kram

    Mats-Åke

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s