Skog & hav

Det har varit en fin försommardag idag och sådana ska enligt min bok levas och upplevas utomhus.

Dagens aktiviteter blev cykling och båt. Har länge varit lite sugen på att köra det s.k. Gröna spåret mellan Hellasgården och Saltsjöbaden. Det är 11 km långt från norra änden av Källtorpssjön tills dess att stigen mynnar ut vid Erstaviksbadet i Saltis. Det var inte helt lätt att hitta på sina ställen, men det gick över förväntan bra. Spåret går mestadels i barrskog på torra stigar och släta hällar som gjorda att cykla på. Mot slutet var det rotigt och stenigt och en och annan ”va f-n!”, ”h-e!” och ”j-ar!” ekade bakom pannbenet. Men det är ju kampen som är lite av det roliga, skam den som ger sig!

Svettig och skitig tog jag sedan Saltsjöbanan hemåt igen. Ett bra beslut, eftersom blodsockernivån befann sig i fritt fall vid det laget. Note to self: Skippa aldrig att packa nåt att äta, även om du käkat duktigt precis innan du sticker ut…det blir dåligt. 😊
20140601-212106-76866868.jpg
Eftermiddagen tillbringades på vattnet. Siwan fick ut och springa lite och tog oss till en liten holme inte långt från bryggan. Här avnjöts kaffe, munkar, bok, måsskri och solens värme i ansiktet.
20140601-212607-77167815.jpgDet viktiga är inte att komma långt.
Det viktiga är att komma ut.
Mission completed.

Det här var det 92:a inlägget i #blogg100 och jag vill ha flera dagar som denna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s