I sommarvistet

Siwan ligger nu äntligen vid nya sommarbryggan i Gustavsberg. Efter en dag som innehållit både solsken, regn, snö och hagel sprack det upp framåt kvällen och färden mellan Mölnviksvarvet och Farstaviken i Gustavsberg blev ljuvlig. Kall, men ljuvlig. Och motorn gick plötsligt som en klocka. Testade gasen ute på Baggen och jodå, den satt kvar. 😃
20140504-193516.jpg
Man hinner mycket om man startar tidigt. Har idag jobbat fem timmar, cyklat 14 km sten-å-rot, flyttat båten och går nu på kvällspasset med jobb. Slutspurten återstår av det som dunsade ner i knät i slutet av förra veckan. Men som Wikegård skulle sagt: ”- Det är pannben som gäller. Borra!!”

Det här var inlägg nummer 65 i #blogg100.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s