Keep calm, do good shit and be nice to people

Jag hade tänkt skriva om det fenomenala Tweetdeck, men det spar jag till i morgon.

Jag trillade ner i ett litet surhål på seneftermiddagen på grund av att den annalkande helgen förvandlades till jobb. Hade tänkt att skriva ett gnälligt fejsbookinlägg om min icke-existerande helgfeeling och hade precis plockat upp telefonen från väskan, när en glad tweet trillade in. Vältajmat.

Det är ju faktiskt så att jag väljer mitt humör och det här lilla sulmolnet var inte större än att det kunde blåsas bort med en tweet. Så länge det inte trillar över kanten ordentligt väljer jag ju faktiskt själv hur jag vill vara – och jag vill vara nån som ger energi, inte tar. Som budskapet på denna bild som syrran postade på Instagram i morse:

1912543_10152504892574155_8024695456918664295_n
Keep calm, do good shit and be nice to people, typ. Bra ord.

Hon som tweetade var Lena. Lovade henne lite cred för det inlägg som kommer i morgon, men eftersom hon peppar mig dagligen får hon lite cred idag också. När jobbet lånar tid från övriga livet är det en ynnest att ha kollegor som passar lika bra in i båda världarna.

Det här var det 63:e inlägget i #blogg100. Skrivet med ett självvalt smajl på läpparna.

2 reaktioner på ”Keep calm, do good shit and be nice to people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s