Påsken 2014 i backspegeln

Det är inte hur man har det, utan hur man tar det.
Indeed.

När man ligger och driver på Grisslingen och motorn just lagt av för femtioelfte gången kan man tycka att livet suger. Eller så kan man skratta åt det och välja att se det som en bra historia att berätta för någon som vill lyssna. Inga liv är i fara, alltså ingen katastrof. Det är bara bensintilförseln som är kass, i övrigt skiner solen och det finns en paddel i båten. Saker går att laga, allt löser sig. ”Dä oer sä på schlätta”, som vi säger i Östergötland. Fast på vattnet då, i det här fallet.

Båten ligger nu på en annan plats än det var tänkt att hon skulle övernatta på, men det blir bra. Tur att det finns de som är bra på motorer. 🙂 Siwan är blötlagd och sommaren kommer att bli lång. (Ledin hade fel. Har alltid ansett att han är en ganska onödig artist).

Men vilken påskhelg det har varit! Inte ett enda dekorerat ägg har jag ätit och helt ärligt har det nog inte varit mycket till påskfirande alls. Helgen har gått i välmåendets tecken med mycket tid ute. Helgen som inleddes med spa har bland annat avnjutits i skärgård, på krog, på båtvarv, i solstol, i rabatter och i löpardojor. Drygt 12 km har jag hunnit med. Dagens planerade cykling blev tyvärr inte av pga att sällskapet har ett krånglande knä, men det gör inget. Det blir kanske av nästa helg.

Som sagt; det är inte hur man har det, utan hur man tar det.

Johan Glans tar det bra. Har får runda av påsken 2014 med det roligaste påskklippet hittills.

…å den här är också kul: ”Om Jesus hade haft Facebook”.

Peace out, friends. Nu ska jag kvällsjobba lite.
Det här var inlägg 52/100 i #blogg100.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s