Mixade årstider

För inte så många veckor sedan var det vinter. Med det menar jag att vintern började och slutade samma helg liksom. Den söndagen passade vi på att sticka ut på isen som då låg på Stora Värtan, den enda riktigt fina skridskoisen jag åkt på vintern 2013/14. Eftermiddagen hade hunnit bli sen, så det låg ett vackert skymningsljus ovanför den svarta isen:

Och idag tittade vårsolen fram och jag har provat cyklar. Tänkte att våren ska bli fin och till stor del tillbringas i skogen. Blev riktigt förtjust i två stycken, kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag vill ha. Vad tycker du?

2014-03-08 16.56.052014-03-08 16.31.45

…och i morgon blir det vintersport igen. Bilen mot Tänndalen går efter frukost. Carving, längdåkning och förhoppningsvis även lite kaffe i solen ligger i agendan för de närmsta dagarna. Gött ska det bli.

Så vinter blev vår som blev vinter igen. Men ute är bäst i alla väder.

Det här är inlägg 8/100 i #blogg100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s