Första dygnet med Fitbit

Tja, för det första så är det svårt att uttala prylens namn utan att känna sig nödgad att förklara för samtalets motpart att produktens namn faktiskt stavas med ett t…inte två. 🙂

När man kommit förbi den biten så är det tyvärr inte mycket jag kan säga om det första dygnet förutom att jag går för lite. Kontorsjobb är inge´ bra ur den aspekten, man måste verkligen anstränga sig för att komma upp i sina 10 000 steg om man inte hinner träna eller ta en promenad under dagen.

Bommade också på hur man ställer in manicken på sleep mode, så jag fick lägga in det manuellt. Det ledde till att det ser ut som att jag sov som en död i 6h och 11 min i natt. Inte helt sant, men så här ser sammanfattningen ut:

bild

Kommande natts vila kanske/möjligen/eventuellt loggas korrekt, så då får jag sanningen om hur jag sover egentligen. Som jag har längtat efter den insikten. 😉

Go’kväll på er, återkommer med en utförligare recension när jag har något att berätta.

Det här är inlägg 7/100 i #blogg100

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s