Do what you like and like what you do

Att göra det man gillar är oftast inte så svårt. Gillar jag att cykla så väljer jag att cykla när tillfälle ges, helt enkelt.

Att gilla det man gör kräver lite mera. I min värld handlar det om att se till att det man måste göra, det som ligger i agendan, blir så bra och roligt som det bara kan bli. Alla vardagar går att sätta guldkant på om man bara tänker till lite. Om man tar sig an sina arbetsdagar med ett leende på läpparna och med målet att få någon annans ögon att #glittra, om det så bara är det lilla, blir allt roligare. Och har man roligt blir man bättre, det är jag övertygad om. Har ett armband på vänster arm som påminner mig om det. Har fått det av en god vän och det betyder mycket.

20140303-235818.jpg
Att göra det man gillar kan också vara att sjunga karaoke fast man oftast inte träffar en enda ton. Kom just hem från mitt livs första karaoketävling. Är fortfarande lite smått omskakad av alla baktakter, sura toner och musikaliska felskär jag fick uppleva som publik ikväll. Men det gör ju faktiskt ingenting, inte ett dugg. Det är så skönt att det finns arenor för alla, även för den som älskar att sjunga men som alltid fått höra att hen inte kan.
Det syntes att de älskade att stå på scen.
Att sjunga inför en publik som var där för deras skull.
De gjorde det de gillade.

Do what you like and like what you do.

Det här var inlägg 3/100 i #blogg100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s