Jag är med i #blogg100

Jag är anmäld. Efter några rundor av beslutsvånda och tvivel bestämde jag mig till sist att hoppa på. Eller rättare sagt, jag fick benägen hjälp att bestämma mig. Sånt är bra ibland, att få en positiv knuff i ryggen.

Tanken är alltså att det ska knopas ihop ett inlägg om dagen i 100 dagar. Mamma mia. Har jag verkligen något att säga varje dag fram till den 8 juni? Troligen inte. I alla fall inte några världsförbättrande inlägg. Men något ska det bli.
Vissa dagar kan det bli text, andra dagar någon bild.
Ibland handlar det om jobbet, ibland om nåt som tarvar utomhusvistelse.
Tanken är att försöka få spinn på tankar och idéer och att varje litet inlägg kan ge bränsle åt nästa.

Är bloggen en utdöende kommunikationsform? Kanske, kanske inte. Den här lilla ytan är i alla fall min att bestämma över och jag vill oftast ha mera än 140 tecken att bre ut mig på när fingrarna behöver springa av sig. Idéspinn och skrivklåda var också var anledningen till att jag startade min första blogg 2008. Jag gillar att skriva för att det är roligt att skapa med ord och det sorterar skallen på ett behagligt sätt.

Vi får se hur det går helt enkelt. Med siktet inställt på den 8 juni – #blogg100, here we go!

blogg100-logotype

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s