Nä, om man skulle ta och köpa sig ett fjällhotell?

Syrran lade upp en länk på min Facebooksida häromdagen.

20131229-103721.jpg
Ett högfjällshotell är till salu i Tänndalen för 9 800 000 kr.
Driva fjällhotell? Tja. Det har jag aldrig gjort förut så det skulle säkert gå bra. 😃

Henrietta var snabb att anmäla intresse för att jobba som allt-i-allo. Laga trasiga bindningar, baka och annat trivsamt småfix. Efter att jag taggat in några synnerligen kompetenta och trevliga personer som lagbygget skulle må fint av, började folk anmäla intresse av att vara med på egen hand. På bara några timmar samlade vi ihop en skidlärare, två fjällguider, två fotografer, två paddelinstruktörer, en sommelier, två kockar, två ekonomer, en fiskeguide och flertalet musiker som ville underhålla på after skin. På skoj såklart, men kraften i att bygga nätverk i sociala medier, ex Facebook, blev tydlig. Det finns alltid någon i mitt nätverk som kan hjälpa till med de utmaningar som står för dörren.
Alltid. Även de imaginära.

Nu kommer inte jag och söstra mi att köpa nåt hotell i Tänndalen i år, troligen inte nästa år heller, men man vet aldrig. En vacker dag kanske jag kallar in er; Henrietta, Henrik, Anders, Gun, Lena, Micke, Hedda, Helene, Henrik, Tuben, Annika, Claes, Jeanette, Marcus & Nina.

Då jäklar kan det bli drag på fjället.
”- Åk först ni så väntar jag där nere!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s