Med mobilkamera på Lofoten

Befinner mig i ett av Europas vackraste hörn med bara en iPhone att dokumentera skönheten med och tänkte passa på att utnyttja detta faktum till att testa vad den går för.
Den bästa kameran är ju faktiskt den man har med sig.

Syrran pluggar foto här uppe. Bra ställe att fota på, det dräller av motiv. Tyvärr ligger batteriet till min ”Samsung-hybrid-mellan-kompakt-och-systemkamera” och rostar på ett grönländskt fjäll sedan i somras och jag har inte kommit mig för att köpa ett nytt. Det får således bli nallekameran som gör jobbet den här gången. Än så länge är det mörkt som tusan, men i morgon ska det fotas frenetiskt under dagens ljusa timmar. Fastnar det något bra så kommer det på bloggen.

Bor i rorbuer på Svinöya i Svolvaer. Otroligt mysiga stugor med havet direkt utanför fönstret och dramatiska fjäll runt knuten. Fiskmiddagen var delikat och det var jättekul att mötas av Hedda på flygplatsen. Det var länge sedan.
Mångatan över det kalla havet glittrar.
Snön knarrar under fötterna.
Det har börjat på allra bästa sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s