Jag har gjort en julkalender i QR-kod. Varsågoda!

Ibland planteras funderingar i skallen som man bara inte blir av med. Det här med QR-koder är en sådan sak. Det började med Josef SahlinTeachMeet och fortsatte på Eminent i Köpenhamn. Det är så enkelt och kan användas på hur många sätt som helst. Krulla till tankebanorna bara så ska du se vad som händer! Vad kan din och dina elevers fantasi skapa?

Så här års går alla lärare och funderar på hur man ska vänta in julen i klassrummet. Paketutdelning? Ska eleverna ha egna ljus? Vilken bok läser vi? Pepparkakor…?

Allt det där kan jag inte hjälpa till med, men jag har gjort en lite annorlunda julkalender som du väldigt gärna får använda. ”Luckorna” är gjorda av QR-kod och instruktioner för hur du kan använda kalendern finns på sajten. Klicka här så kommer du till kalendern >>
Sprid den gärna om du vill!

GOD QR-JUL!

5 reaktioner på ”Jag har gjort en julkalender i QR-kod. Varsågoda!

  1. Tack för att delar <3Detta är helt fantastisk Sandra!Båda kalendrarna är lika bra, så det blir svårt att välja…Hm, tror nog att jag tar QR-YouTube.. Jag har också lekt med QRkoder,hur kul som helst. Josef´s idé var genialisk! Kram Jmamma

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s