Är Folkpartiets påstådda stökskola din verklighet?

Jag vill ställa en ärlig fråga till er som arbetar i skolan:

Är det så stökigt i era klassrum som Folkpartiet vill få oss att tro? 

Jag har aldrig upplevt detta och blir uppriktigt ledsen över denna reklamkampanj som hamrar in vilken dålig arbetsmiljö det är i svenska skolor. Det är klart att föräldrar tror att det är så här, när de de inte besökt skolan sedan de själva slutade…

Svara gärna: Stämmer det här med din skola?

4 reaktioner på ”Är Folkpartiets påstådda stökskola din verklighet?

  1. Jag håller helt med dig. Visst blir man ledsen. Jag tycker reklamen är ett hån mot lärarkåren. Ingen av lärarna på min arbetsplats skulle acceptera en oordning som den man ser i filmen. Ingen av eleverna på min arbetsplats skulle heller uppträda på det viset. Vi visar eleverna respekt och de visar oss respekt i gengäld. Det är så man skapar arbetsro – inte genom disiplinära åtgärder.

    Gilla

  2. Ja, hån är rätt ord. Ingen lärare jag känner skulle gå med på en sådan här arbetssituation, varken för sig själv eller eleverna. Tycker att Folkpartiet och Jan Björklund slår in på helt fel väg. Jag resonerar precis som du – intressanta uppgifter och ömsesidig respekt skapar en miljö som främjar lärande, inte hot och maktspel…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s