Sprid "Klicka här!"

Jag vill åka på turné med mina likasinnade i höst! Förstår ni vilken fortbildning jag kommer att få av att resa Sverige runt med dessa underbart kreativa nytänkare. Men Klicka här! har hittills fått för få anmälningar och riskerar att inte bli av. Snyft. Marie Linder, Josef Sahlin, Mats Larsnäs, Kristina Alexanderson, Peter Ellwe och jag har massor av idéer att dela med oss av. Låt oss göra det.

Se själv vad fina vi är =)

Create your own video slideshow at animoto.com.

Vi vill göra detta. Hjälp oss genom att sprida informationen och se till att den når så många som möjligt.
RT gärna. Tack!

4 reaktioner på ”Sprid "Klicka här!"

  1. Hoppas verkligen ert arbeta att inspirera kommer att bli av, problemet att få in anmälningar nu ligger nog i att de flesta pedagogerna är upptagna med att tänka sommarlov! ;)Så är det då i den kommun jag jobbar för som IT-samordnare! :)/Peter

    Gilla

  2. Sandra, Jag jobbar i Vännäs, Västerbotten. Jag ska se om jag kan få åka till Luleå när ni ska vara där! Det är ständigt detta med att be om att få åka, har bett om en egen budget för resor, kurser, event och seminarier etc…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s