Kvällar på Medioteket

Först ett gäng bortförklaringar: Flytt, sjukdom och massor av jobb. Så, nu har jag skyllt ifrån mig varför jag inte skrivit på länge.

Har varit på Medioteket i Liljeholmen och pratat wikis två kvällar i rad. Igår hade jag glädjen att dela kvällen med Kristina Alexanderson (Webbstjärnan, .se m.m.) som berättade om sina romanbloggar med elever och kärleken till Blackeberg(!) t.ex. Inspirerande!

En reaktion på ”Kvällar på Medioteket

  1. Nu är jag så klart partisk eftersom det var jag som bokade dig till Medioteket men för din kännedom så blev vår workshop i att göra wikisar fullbokad direkt efter din presentation.Jag hoppas innerligt att du kan komma tillbaka nästa termin med liknande upplägg! Elisabeth

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s