PEAK-konferens

Var på konferens med vårt pigga PEAK-gäng i Nacka torsdag till fredag förra veckan, det var mycket givande som alltid. Vi diskuterade globala och lokala energifrågor samt funderade vidare över Nackaskolornas energiarbete framåt.

Jag höll en liten föreläsning om hur jag arbetar med PEAK i min egen klass, samt hur jag har integrerat IT för att kunna arbeta parallellt med en klass utanför Chicago. (Se tidigare inlägg). Här är mina bilder om du vill titta igen:

Svarar gärna på frågor kring detta, en ppt kan vara ganska svår att tyda när ingen pratar till den. 🙂 Bild nr två är iaf en YouTube-film med California Dreamin’ inbäddad med hjälp av iSpringFree. Den hängde inte med i uppladningen, men du kan se den här om du vill.
Kan tillägga att Paula Webb och jag kommunicerar huvudsakligen via Facebook. Sociala nätverk är kraftfulla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s