Rektorsakademien Tänker Om!

Har under en tid följt det som skrivs om Rektorsakademins nya satsning Tänk om.

Satsningen vill främja det nya lärandet och omdefiniera vad skolan ska stå för och lära ut i den tid vi lever i idag. Konceptet innebär till exempel att det utbildas ”lärspridare” på skolorna som ska stå för kunskapsspridningen bland sina kollegor.

Varje år ska det hållas ett konvent för lärspridare och framåttänkande skolledare med föreläsningar, utbyten, uppmärksammande av goda idéer samt stimulerande till nya. Gillar idén!Läs mera om Tänk Om här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s