Snart e-mässa…

Har laddat batterierna i franska Alperna med skid- och telisåkning i en vecka. Måste vara den bästa typen av pedagogisk rekreation man kan önska sig; frisk luft, solsken, vacker miljö och fysiskt ansträngande aktiviteter. Till råga på allt så lyckades jag ha sönder min mobil, vilket betydde noll kontakt med omvärlden. Inget twittrande, inget facebookande, inga mail. Avkoppling.

Men…är nu tillbaka på jobbet och har satt full fart mot vårt flaggskepp; e-mässan. Den sätter punkt för årets omgång av e-smart och tänker framåt. På programmet finns förutom våra kursdeltagare ett antal seminarier som ska visa på nya sätt att tänka kring undervisning. Det ska bli mycket spännande att se vad som komma skall. Vi vill såklart ha många besökare, så…
VÄLKOMNA till Nacka Stadshus den 2 april kl. 14-17 för IT-pedagogisk inspiration!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s