TeachMeet09

En fantastisk idé!

TeachMeet på BETT serverar ett smörgåsbord av IT-inspiration för klassrummet. Mängder av lärare och andra som arbetar inom området skola/IT kommer att visa goda exempel. Micro- och nanopresentationer på 7 resp 2 min(!) kommer förhoppningsvis att röra runt lite i min fortfarande något julgodisinbäddade lärarhjärna.

Vill t.ex. gärna höra och se vad Tom Barrett (Twitter) kan ge på 7 min…

Verkar som ett toppensätt att starta en fredagkväll på. Har precis anmält mig, men det var väldigt få svenskar (någon alls..?) på listan. Jag vet att flera BETT-besökare läser detta. Anmäl dig och dina kollegor här!

Ses i London…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s