E-smart och Elza

E-smart närmar sig. Urvalet är klart, utskicken gjorda. Jan Hylén kommer på vår uppstart och vi har en ny samarbetsyta i Google-regi som väntar på sina användare. Jag är väldigt nyfiken på att se vad den ytan kan erbjuda i form av samarbete, tillgänglighet och öppenhet. Tanken att samla allt på ett ställe är tilltalande. Men framförallt är jag nyfiken på vad som kommer att hända ute i klassrummen!


P.S. Började dagen med att 06.20 skumma en sammanfattning av Elza Dunkels doktorsavhandling Bridging the distance: children’s strategies on the Internet. (Mkt intressant btw!) Men 06.20? Insnöat eller insatt? Gillar det oavsett vilket, gränsen är hårfin. Kaos är granne med gud och kreativitet mår bäst i symbios med en gnutta galenskap… 

Gammal blir man inte förrän man slutar försöka. Beundra människor som försöker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s