Arbeta på webben med vilka ämnen du vill!

Ni som följer min blogg vet ju att jag gillar wikis och alla möjligheter det för med sig. Jag har tidigare provat wikis med svenska. (Villa Mimmi). Jag har provat wikis med laborativ NO (NTA: Rörelse och konstruktion) och just nu håller vi på att dokumentera vårt arbete med svensk natur. 

Det som fascinerar mig är hur lätt eleverna tar till sig verktyget. Mina nuvarande adepter är 10 år och lär sig hur fort som helst. Jag skrev om det i ett tidigare inlägg, men tänkte nu bjuda på en titt. 
Välkommen till mina fyrors naturwiki!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s