Tack för responsen

När jag startade bloggen visste jag inte om någon verkligen läste en liten lärares funderingar om jobbet… Nu vet jag att det är så.  Har fått massor av respons, framförallt på Villa Mimmi. Tidningen Svensk Bokhandel var på besök i min klass och vi är med i senaste numret. Undertecknad ser ut som en riktig monsterfröken på bilden…uuaaahhh! Blev också inbjuden till ett seminarium på Datorn i Utbildningen för att prata digitalt klassrum. Jättekul!

Vill passa på att tacka pedagogbloggar för ett fantastiskt forum för oss lärare och mina nya kollegor hos Nackas e-utvecklare för inspiration och blåslampa. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s