Huge Lab Flickr toys

Ok, jag säger det på en gång: Flickr toys kanske inte är det mest pedagogiskt politiskt korrekta, men uj vad kul det är! Tanken är att det ska kopplas till kontot på flickr.com, men det är inget måste. Du kan använda dina egna bilder direkt från din egen dator.Vad gör man då? Du kan skapa egna visitkort, tidningsomslag, mosaikbilder, filmaffischer, kalendrar, slide shows, pratbubblor m.m. Ca 40 olika funktioner finns färdiga att använda gratis. Busenkelt är det också.

Hittade det på ugglebloggen och var sedan glad hela den dagen. :-)

Play away!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s