BETT 2008

Utanför Olympis och BETT-mässan   www.bettshow.com 

Har precis landat fysiskt, ännu inte mentalt, efter en långhelg i ett snart vårklätt London. Vilken helg! Vilken stad! Vilka människor! Tack alla ni som bidrog till att göra den så j-a bra. Ingen nämnd, ingen glömd. 

Syftet med trippen var att besöka BETT-mässan, världens största mässa inom pedagogisk IT. Ordet stor har fått en ny definition i min ordlista… Ett viktigt intryck jag tar med mig därifrån är att vi är på rätt väg, vi vildhjärnor som med “trial and error”-metodik försöker få in IT-tänket i skolan. Heja oss! Må vi göra misstag och felkalkyleringar och dunka huv’et hårt i väggen för att sedan lära av dikeskörningen och vingla vidare framåt, framåt, framåt! Skolan är i mångt och mycket en koloss på lerfötter, men två steg framåt och ett bakåt ger ändå styrfart i utvecklingen.

Vad hände egentligen? Själen har ännu inte kommit ikapp kroppen. Återkommer när jag smält intrycken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s